Taalcursussen Pools, Duits en NT2

CURSUSSEN DUITS EN POOLS
ARYBA talen verzorgt cursussen voor jong en oud. Kinderen, scholieren en volwassenen kunnen bij ARYBA talen terecht voor privéles, duoles of groepsles. Ook lessen via Skype, bijles Duits of conversatieles zijn mogelijk. Voorafgaand aan elke cursus vindt er een intakegesprek plaats om het taalniveau van de cursist te bepalen en om de wensen en behoeftes van de cursist in kaart te brengen. Op basis van de verkregen informatie en rekening houdend met de voorkeuren van de cursist wordt de cursus opgebouwd. Ook gedurende de cursus is een aanpassing van het programma mogelijk. Zodoende worden alle cursussen op maat gemaakt. Het interactieve karakter van de lessen en regelmatig gebruik van taalspelletjes zorgen voor extra variatie en uitdaging op de weg naar een hoger niveau en maken het mogelijk om sneller de flexibiliteit in de doeltaal te bereiken.

CURSUSSEN NT2
ARYBA talen verzorgt ook cursussen NT2 (Nederlands als tweede taal). Deze cursussen hebben niet alleen het leren van de Nederlandse taal tot doel, maar ook het geven van inzicht in de normen en waarden van de Nederlandse maatschappij. Een mooie combinatie van een taal- en inburgeringscursus. Voor gevorderden bestaat de mogelijkheid om een examentraining te volgen als voorbereiding op het Staatsexamen NT2. Dit alles in het door de cursist te bepalen tempo.

INCOMPANYTRAININGEN POOLS EN NEDERLANDS
Voor bedrijven die zaken doen in Polen of Poolse medewerkers in dienst hebben, verzorgt ARYBA talen incompanytrainingen Nederlands (NT2) en Pools. Naar aanleiding van een oriënterend gesprek wordt elke cursus afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de opdrachtgever. Voor een vrijblijvende offerte, stuur een e-mail naar info@aryba.nl.

Voorwaarden

Privélessen, duolessen, bijlessen en examentrainingen dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Lessen die later worden afgezegd, zullen in rekening worden gebracht. Bij groepslessen en incompany- trainingen wordt geen restitutie gegeven. Inhalen van deze lessen is niet mogelijk. Lessen die vanuit de docent niet doorgaan worden ingehaald.

Alle trainingen bij ARYBA talen worden gegeven op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het aantal gevolgde lessen en het behaalde niveau.

PolandDutch